ODLUKE

FK Željezničar odabrao rukovodstvo: Admir Džubur novi predsjednik

Izborna sjednica će se održati krajem tekuće ili početkom naredne godine.

Imenovana je Komisija koja će odabrati nove delegate u Skupštini. fkzeljeznicar.ba

Avaz.ba

29.6.2019

Na Mašinskom fakultetu u Sarajevu nastavljena je redovna sjednica Skupštine FK Željezničar na kojoj su delegati odabrali novo rukovodstvo Kluba.

Sjednica Skupštine nastavljena je na tačci Dnevnog reda koja se odnosila na biranje novog predsjednika Upravnog odbora. Jednoglasnom odlukom delegata Skupštine FK Željezničar, novi predsjednik Kluba je Admir Džubur.

Nakon imenovanja, predsjednik Džubur je predložio kandidate za članove Upravnog odbora koji su jednoglasno prihvaćeni. UO će u narednom periodu činiti Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Kenan Ademović, Selen Balić.

Uslijedilo je biranje novog Nadzornog odbora FK Željezničar, a prijedloge su dostavili članovi Skupštine. Nakon obraćanja kandidata, delegati su glasali i odabrali novi NO koji će činiti predsjednik NO, Damir Ablaković i članovi Senaid Topuz i Mustafa Nurko.

Nakon odabira novog rukovodstva FK Željezničar razmatrala se sjednica naredne Skupštine koja će biti izborna. Imenovana je Komisija koja će odabrati nove delegate u Skupštinu FK Željezničar. Izborna sjednica će se održati krajem tekuće ili početkom naredne godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.