LIGA PRVAKA Novinarima se obratili šef stručnog štaba i kapiten Krste Velkoski

Musemić: U fudbalu je sve moguće, ali moramo biti realni

Utakmica počinje u 19:45

V. Dedić
08.07.2019 18:26

Nogometaši Sarajeva sutra će na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u 19:45 sati dočekati prvaka Škotske Seltik u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Novinarima su se na pres-konferenciji obratili šef stručnog štaba Husref Musemić i kapiten kluba Krste Velkoski.

Musemić je govorio o sutrašnjem renomiranom protivniku, istaknuo je u više navrata da je Seltik veliki favorit, ali da će njegovi igrači dati sve od sebe.

- U fudbalu je sve moguće, ali moramo biti realni, oni su veliki favoriti. Sigurno je da ćemo dati maksimum, a za šta će na kraju biti dovoljno, vidjet ćemo - rekao je šef stručnog štaba Sarajeva.

Naglasio je da je Seltik veliki tim i da je čast i privilegija biti trener, igrač i gledalac u sutrašnjoj utakmici.

- Svaki igrač živi za ovakve utakmice, ne sumnjam da će svi dati maksimum. Nadam se da će poslušati sve one upute koje smo im dali i koje ćemo im dati - dodao je.

Šef stručnog štaba bordo tima dotakao se i problema s povredama koje ima njegov tim.

- Imamo problema, Letić, Dupovac i Stanojević su povrijeđeni. Pidro, također, odranije. Ali, mislim da će svaki igrač koji izađe na teren dati svoj maksimum. Imam samo jednu dilemu u vezi sa sastavom - rekao je Musemić.

Kapiten kluba Krste Velkoski dodao je da su igrači spremni i da se nadaju dobrom rezultatu.

- Jesu favoriti, ali sportski je nadati se. Dat ćemo svoj maksimum, spremni smo i nadamo se dobrom rezultatu - poručio je Velkoski.

Komentari

NA VRH