LIGA PRVAKA

Upute za navijače - kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" otvaraju se u 16:45 sati

Oko pojedinih dijelova stadiona bit će postavljena ograda u cilju vršenja pretkontrole. FK Sarajevo

G. Š.

9.7.2019

Fudbalski klub Sarajevo večeras igra prvu kvalifikacionu utakmicu Lige prvaka protiv škotskog prvaka Seltika.

- Kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" otvaraju se u 16.45 sati - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Oko pojedinih dijelova stadiona bit će postavljena ograda radi vršenja pretkontrole. Prolazak će biti moguć isključivo pokazom pojedinačne ulaznice za utakmicu, sezonske ulaznice ili bijele članske kartice. 

- Kapije, na istoku C5, zapadu A6 i sjeveru D3, bit će isključivo za vlasnike sezonskih i bijelih članskih. Osobama u alkoholiziranom stanju i pod utjecajem narkotika ulaz na stadion bit će onemogućen. Svi predmeti koji mogu na bilo koji način ugroziti sigurnost gledalaca na stadionu bit će oduzeti prilikom pregleda na pretkontrolama - saznajemo u sarajevskoj Titovoj 38b. 

Saobraćaj oko stadiona bit će potpuno zatvoren od 15 do 22 sata i zbog toga iz FK Sarajevo mole sve posjetioce da vozila ostave na obližnjim parking mjestima.  

- Mole se navijači, također, da se ne zadržavaju na stepenicama te da prate uputstva redara. Za gledaoce sa BORDO VIP ulaznicama omogućen je parking ispred porodilišta Jezero, kojem mogu pristupiti isključivo uz odgovarajuću pristupnicu. Parking ispred dvorane Zetra bit će zatvoren. Fudbalski klub Sarajevo apelira na navijače da se pridržavaju navedenih uputa te da se izbjegne korištenje pirotehničkih sredstava za vrijeme susreta - naglašeno je iz kluba s Koševa. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.