EURO 2020

Šta je Savićević tražio od Hadžibegića

Pokušat ćemo uzeti što više bodova, ali i se trebamo spremiti za ono što nas očekuje u budućnosti

Do kraja godine šest utakmica. Arhiv

G. Š.

26.7.2019

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević na današnjem predstavljanju Faruka Hadžibegića za selektora crnogorske reprezentacije istakao je da i u ovom kvalifikacionom ciklusu za Euro 2020 Crnogorci imaju ambicije.

- Da se nije desilo ono što se desilo u Bugarskoj, imali bismo četiri boda i bili bismo ravnopravni u borbi za visok plasman. Ovako, sve je teže, ali bez obzira na to, tražit ćemo od selektora Hadžibegića da igramo što bolje i pokušamo uzeti što više bodova, ali se i spremamo za ono što nas očekuje u budućnosti - rekao je Savićević, koji je bio Hadžibegićev saigrač u reprezentaciji bivše Jugoslavije. 

Crnoj Gori su ostala još četiri meča do kraja kvalifikacija, a situacija u grupi nije baš sjajna, s obzirom na to da Englezi i Česi imaju po šest bodova, Kosovo pet, a Crna Gora i Bugarska po dva. U narednom kvalifikacionom meču Crna Gora igra protiv Češke...

- Do kraja godine imamo šest utakmica, u martu i u junu naredne godine igrat ćemo i dosta prijateljskih mečeva, a onda kreće i novi ciklus Lige nacija. Prema tome, imat ćemo dosta vremena da se upoznamo s novim selektorom, a i on s nama - rekao je Savićević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.