NAGRADE

Direktorica FK Sarajevo dobitnica prestižnog priznanja "Leaders Under 40"

Dodjela nagrada će se održati u Nacionalnom historijskom muzeju u Londonu 9. oktobra 2019. godine

Buljubašić: Svojim radom napravila pozitivne promjene u sportskoj industriji. Arhiv

G. Š.

2.8.2019

Generalna direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrina Buljubašić dobitnica je nagrade "Leaders Under 40", prenosi zvanična stranica FK Sarajevo.

- Riječ je o događaju koji se organizuje posljednje četiri godine, a za cilj ima prepoznavanje i afirmaciju profesionalaca iz sportske industrije širom svijeta koji su svojim radom napravili pozitivne promjene u sportskoj industriji, a imaju manje od 40 godina - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Ove godine na svečanosti će biti nagrađeno 30 lidera iz 10 različitih zemalja koji su odabrani na osnovu ostvarenog doprinosa u napretku sportske industrije.

- Dužnosnici firmi poput BBC-a, FIFA-e, "Heinekena", "McLarena", Arsenala FC, PSG-a, Formule 1 i drugih kompanija, vršili su selekciju ovogodišnjih učesnika, te odabrali finalne dobitnike. Ove godine, pored Buljubašić na manifestaciji će biti nagrađeni Jennifer Alvarez, potpredsjednica marketinga Miami Heata i "American Airlines Arene", Nuno Moura, direktor marketinga Fudbalskog saveza Portugala, Aleksandra Vilis (Alexandra Willis), rukovodilac inovacija i komunikacija "The AELTC", Vimbldon, Šeron Filer (Sharon Fuller) iz "Red Bull Media House" i drugi. 

Dodjela nagrada će se održati u Nacionalnom historijskom muzeju u Londonu 9. oktobra 2019. godine, ističu iz FK Sarajevo.

Buljubašić: Ponovo u centru pažnje. FK Sarajevo

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.