NEIZVJESNO

Ponedjeljak ključni dan za Džekin transfer u Inter, sve zavisi od Lukakua i Dibale

Ukoliko u ponedjeljak "Crveni đavoli" ne kažu "da" "Neroazurima", Konte će pristati da plati Romi 20 miliona eura za transfer Edina Džeke

Džeko: Na meti Intera. Arhiv

I.Š. / Avaz.ba

3.8.2019

Neizvjesnost oko  prelaska Edina Džeke iz Rome u Inter se nastavlja, a sve će biti  jasno u ponedjeljak, javlja Italijanski list.

Vijest da će Inter u ponedjeljak poslati posljednju ponudu Mančester junajtedu  za Romelua Lukakua koji je prva meta trenera Antonija Kontea.

Ukoliko u ponedjeljak Crveni đavoli ne kažu "da" Nerazurima, Konte će pristati platiti Romi 20 miliona eura za transfer Edina Džeke. 

Juventus je već ponudio Paula Dibalu  Mančesteru u zamjenu za Lukakua, Belgijanac je pristao, ali se Dibala  još uvijek predomišlja. U priču se uključio i Kristiano Ronaldo koji nagovara Argentinca da pređe u Mančester junajted.

Ukoliko do ponedjeljka Dibala ne donese odluku sportski direktor Intera Bepe Marota će poslati posljednju ponudu za Lukakua u iznosu od 80 miliona eura.

Ako Jnited odbije taj iznos, ili u međuvremenu Dibala pristane preći u Jnited iz Juventusa, Inter će se okrenuti Džeki i taj transfer realizirati već tokom naredne sedmice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.