NOGOMETNA PIJACA

Transferi uživo: Rebića ponudili Milanu, "Rosoneri" i dalje čeznu za Koreom

Toprak, Falkao i Kutinjo. Avaz

E. Ma. / Avaz.ba

11.8.2019

Na portalu Avaz.ba pratite burna dešavanja na nogometnoj pijaci. I danas nas, prema najavama, očekuje mnogo zanimljivih transfera

14:34

Hrvatski reprezentativac i član Ajntrahta Ante Rebić ponuđen je Milanu. Prema pisanju medija, Rebića bi zadovoljila plaća od 3.500.000 do 4.000.000 eura po godini. Ali prvi izbor "Rosonera" i dalje je Anhel Korea (Angel Correa) iz Atletiko Madrida.

12:49

Brazilac Filipe Kutinjo (Philippe Coutinho) ostaje u Barceloni. Španska "Marca" piše da je transfer Kutinja ovog ljeta nemoguća misija, naročito što se zatvorio transfer rok u Engleskoj.

11:40

Prema pisanju francuskih medija, Kolumbijac Radamel Falkao (Falcao, 33) odlučio je prihvatiti ponudu Galatasaraja.

Njemu će biti ponuđen trogodišnji ugovor. Ostaje nam da vidimo šta će odgovoriti čelnici Monaka koji napadača ne žele pustiti bez obeštećenja.

10:34

Turski reprezentativac Omer Toprak potpisao je za ekipu Verdera. Iako se najčešće povezivao s Galatasarajom i Sasuolom, Toprak će ostati u Bundesligi. 

Sada već bivši stoper Borusije iz Dortmunda prešao je u tim s Vezera, a u pitanju je jednogodišnja posudba s obaveznim otkupom. "Bild" je najavio da će Toprak potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 6.500.000 eura. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.