NOGOMET

Murinjo uči njemački jezik i čeka posao: Rasplakao se pred kamerama

Teško proživljava činjenicu da je na startu sezone bez posla

Murinjo: Teško prihvata odmor. Printscreen

E. Š. / Avaz.ba

18.8.2019

Žoze Murinji (Jose Mourinho) teško pada činjenica da je na startu sezone bez posla. Nakon što je smijenjen u decembru u Junajtedu nakon očajne serije odbio je nekoliko ponuda, jer se nadao novoj velikoj klupi. 

Ipak prvo se izjalovio Real povratkom Zidana, Inter se odlučio za Kontea, Bajern i PSŽ su odlučili da nastave sa sadašnjim trenerima. Također je imao ponude i iz Azije.

Kaže da teško prihvata odmor.

- Od kada sam u profesionalnom fudbalu sve je kliknulo, ne mogu da živim bez toga. Bilo je i teških trenutaka, ali više radosti, i to je moj život - kaže Portugalac.


- Mnogo mi nedostaje, mislio sam da ću znati uživati u odmoru, ali ništa od toga, prekraćujem vrijeme, učim njemački kako bi spreman dočekao ponudu ako stigne iz te zemlje. Govorim engleski, španski, italijanski i francuski - rekao je "Ze" kako ga zovu u rodnom Setubali gdje se sada odmara.

Mogao bi da stigne poziv iz Njemačke, Kovač je već poslije startnog remija pod pritiskom u Bajernu, a vidjet ćemo šta će se dalje dešavati sa Realom, mada je poslije slabog ljeta, Zidan startovao pobjedom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.