ČUDO

Zoran Kvržić se teško povrijedio, svi mislili da se neće vratiti za dva mjeseca: Ali je otišao kod Marijane u Beograd i već trenira

Kako saznajemo, čak postoji mogućnost da se povratnik u bh. selekciju već sutra vrati i u tim Rijeke

Kvržić: Dobra vijest za Prosinečkog. Pixell

G. Š.

28.8.2019

Kapiten Rijeke Zoran Kvržić (31) zadobio je težu povredu u duelu protiv Genta i očekuje ga duže odsustvo s terena, bile su prve vijesti o našem nogometnom reprezentativcu nakon meča protiv Belgijanaca u plej-ofu Evropske lige.

No, iskusni veznjak se, nakon ljekarskog tretmana, osjeća mnogo bolje i bit će spreman za septembarske utakmice “Zmajeva” protiv Lihtenštajna i Armenije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, saznaje “Dnevni avaz”.

Slijedi revanš

- Kvržić je obavijestio selektora Roberta Prosinečkog o toku oporavka, koji je obavio prvo u Zaboku, a potom i Beogradu - javlja naš izvor iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Kako saznajemo, čak postoji mogućnost da se povratnik u bh. selekciju već sutra vrati i u tim Rijeke, koju na Rujevici očekuje revanš protiv Genta (prvi meč 2:1 za Gent).

Konačan stav, nakon današnjeg pregleda i konsultacija s klupskom ljekarskom službom, šef stručnog štaba viceprvaka Hrvatske Igor Bišćan donijet će neposredno uoči utakmice.

Inače, naš reprezentativac jučer se vratio u Rijeku iz Beograda, gdje je, nakon prve dijagnostike u Zaboku, bio na trodnevnom tretmanu kod poznate doktorice Marijane Kovačević.

Poznata imena

Prema prvim prognozama, Kvržić se zbog rupture aduktora na teren trebao vratiti za sedam sedmica, a doktorica Marijana je taj rok smanjila na sedam dana.

Kovačević: Misteriozne metode liječenja. Agencije

Kovačević je liječila brojne poznate nogometaše, poput Dejana Stankovića, Branislava Ivanovića, Ivice Olića, Darija Srne, Vinsenta Kompanija (Vincent Kompany), Luija Sahe (Louis), Robina van Persija (Van Persie), Frenka Lamparda (Frank)...

Britanski “The Sun” i “Sky News” iz svojih izvora su saznali da je Van Persi bio podvrgnut tretmanu koji uključuje masiranje povrijeđenog članka smjesom koja sadrži konjsku placentu!

Karol Kuper, engleski doktor, objasnio je za “The Sun” metodu liječenja ovom materijom.

- Placenta sadrži veliku količinu proteina, ali liječenje takvim metodom uopće nije dokazano - rekao je, između ostalog, doktor Kuper.

No, doktorica Kovačević na svojoj zvaničnoj internetskoj stranici tvrdi da je, nakon završetka liječenja i kontrolnog dijagnostičkog snimka, pacijent istog dana spreman za normalan trening s loptom!

Svjetska slava

Čuvena i, kako je nazivaju mnogi svjetski mediji, misteriozna doktorica Marijana Kovačević, završila je Farmaceutski fakultet.

Njene metode, koliko god odudarale od uobičajenih tretmana, očito daju rezultat, što joj je donijelo svjetsku slavu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.