VELIKANI

Ronaldov pogled uhvatile kamere: Nije mu bilo pravo kad su prozvali Mesija, ali se izvadio posebnom ponudom za Argentinca

Imamo dobar odnos. Nismo nikada zajedno večerali, još uvijek, ali nadam se da ćemo u budućnosti to učiniti

Mesi i Ronaldo u Monaku. Twitter

Piše: A. Ču. / Avaz.ba

29.8.2019

Lionel Mesi (Lionel Messi) je izabran za najboljeg napadača u prošlosezonskom izdanju Lige šampiona.

Mesi je to laskavo priznanje osvojio potpuno zasluženo jer je prošle sezone bio najbolji strijelac ovog elitnog takmičenja sa 12 golova.

Prije i poslije proglašenja najboljeg napadača u društvu Mesija se nalazio i njegov dugogodišnji rival Kristijano Ronaldo (Cristiano).

Kada je Mesi izabran za najboljeg Ronaldo je aplaudirao, nabacio "kiseli" osmijeh te pogledao zvijezdu Barselone kako odlazi na scenu... Stekao se dojam da mu nije bilo nimalo pravo, ali je nakon toga uputio poseban poziv Mesiju.

- Imamo dobar odnos. Nismo nikada zajedno večerali, još uvijek, ali nadam se da ćemo u budućnosti to učiniti - kazao je Portugalac i dodao:

- Dijelili smo ovu pozornicu 15 godina, ista dva momka, uvijek. Ne znam da li se to ikada desilo u fudbalu, nije to lako. Nedostaje mi igranje u Španiji. On je 'gurao' mene i ja sam 'gurao' njega. On je dvije godine mlađi od mene, ali mislim da dobro izgledam za svoje godine. Nadam se da ću biti ovdje i sljedeće godine, i u naredne dvije-tri godine - riječi su Portugalca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.