FK SARAJEVO

Zašto su čelnici kluba s Koševa organizirali druženje s navijačima

Na ovaj događaj su bili pozvani aktivni članovi FK Sarajevo koji su vlasnici sezonskih karata u tekućoj sezoni

G. Š. / Avaz.ba

16.9.2019

Navijači kluba s Koševa su postavili brojna pitanja - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Fudbalski klub Sarajevo organizirao je druženje s navijačima kluba s Koševa. 

- Na ovaj događaj su bili pozvani aktivni članovi FK Sarajevo koji su vlasnici sezonskih karata u tekućoj sezoni, a proteklih pet godina su većinom posjedovali sezonske karte, bili aktivni članovi te dolazili na utakmice bordo kluba - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Prvo su se u prostorijama "My Facea" okupili navijači sa zapadne tribine, a dan kasnije najvjerniji navijači s istočne tribine.

Navijači su imali priliku postaviti direktna pitanja generalnoj direktorici Sabrini Buljubašić, koordinatoru sportskog segmenta Emiru Hadžiću, šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, te igraču Mersudinu Ahmetoviću. Prisutnim navijačima odgovoreno je na pitanja vezana za izgradnju ili adaptaciju Koševa, igrački kadar, TC Butmir... 

Fudbalski klub Sarajevo zahvaljuje svim navijačima na vjernosti proteklih godina te izražava želju da druženja ovog tipa postanu praksa koja za cilj ima jačanje veze između navijača i kluba te postizanje što je moguće transparentnijeg poslovanja. Svi navijači koji nisu imali priliku prisustvovati događaju uskoro će moći pogledati kako je to izgledalo na videosnimku druženja - konstatiraju iz sarajevske Titove 38b.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.