FK SARAJEVO Glasati su mogli samo aktivni članovi kluba

Navijači izabrali najboljeg igrača u julu i avgustu

Prvi put uz igrača nagrađen je i navijač

G. Š. / Avaz.ba
18.09.2019 09:19

Nastavljen tradicionalni izbor najboljeg igrača

Foto: FK Sarajevo

U saradnji s višegodišnjim partnerom - ''Optikom Salihbegović'', FK Sarajevo je organizirao tradicionalni izbor igrača mjeseca. Od ove sezone koncept nagradne igre je nešto izmijenjen. Glasati su mogli samo aktivni članovi FK Sarajevo, koji su za najboljeg u julu i avgustu izabrali defanzivca Besima Šerbečića. 

Želim da zahvalim svim navijačima koji su glasali za mene u izboru za igrača mjeseca. Nadam se da ću se u budućnosti odužiti dobrim partijama - rekao je Šerbečić, koji je u FK Sarajevo došao u julu ove godine kao posuđeni igrač norveškog Rozenborga.

U 12 dosadašnjih nastupa postigao je dva gola. 

Također, prvi put uz igrača nagrađen je i navijač. Priznanje je metodom slučajnog odabira dobio Armin Smajić, jednom od mnogobrojnih navijača koji su svoj glas dali Šerbečiću. 

- Čast mi je što sam prvi izabrani navijač u ovoj kampanji. Zahvaljujem FK Sarajevo na poklonu i nadam se još boljim rezultatima te da ćemo i ove sezone osvojiti duplu krunu - rekao je Smajić, koji je, zajedno sa Šerbečićem, posjetio ''Optiku Salihbegović'', gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu - sunčane naočale.

Komentari

NA VRH