SPORT

Liga prvaka se vraća uz brojne zanimljive nastupe

Liga prvaka se vraća uz brojne zanimljive nastupe. Liga prvaka

Sponzorisani tekst

19.9.2019

Liga prvaka se vratila, a Liverpool započinje natjecanje kao branitelj naslova nakon prošlosezonske pobjede. Bez obzira na to, ove sezone imaju težak zadatak, a natjecanje su započeli porazom u gostima kod Napolija. Stadion San Paolo i dalje je veliki izazov i jedan od najtežih stadiona u Europi za gostujuće momčadi. Iz tog razloga, rezultat i nije bio neko iznenađenje, iako je Liverpool ove sezone na domaćem terenu bio vrlo jak. Nakon ove pobjede Talijanima su podršku za uspjeh na natjecanju iskazali i ljubitelji sportskog klađenja koji koriste ponude nawww.sportsbetting24.in. I jedni i drugi su veliki favoriti za prolazak u knockout fazu natjecanja.

Inter Milan je još jedna momčad koja je započela svoju sezonu u Ligi prvaka. Trenutačno se nalaze na vrhu Serie A i očekuje se da će biti glavna europska sila ove sezone. Ugostili su Slaviju Prag na San Siru i bili apsolutni favorit za osvajanje tri boda. Međutim, tijekom igre su bili veoma loši, dok su gosti bili puno bolja momčad.

Slavia je zahvaljujući Peteru Olayinki preuzela vodstvo u 63. minuti i mogla je zabiti još koji gol. Za to su platili kasnim pogotkom kojeg je za Inter postigao Nicolo Barella u sudačkoj nadoknadi. Inter Milan ovim je sebi otežao kvalificiranje jer se sad sučeljava s velikanima Barcelonom i Borussijom Dortmund.

Te dvije momčadi sučelile su se na Westfalenstadionu u susretu koji je bio najiščekivaniji od svih susreta kojima je započelo natjecanje. Od obje momčadi će se očekivati da prođu dalje iz ove naizgled teške skupine, nauštrb prethodno spomenutih milanskog Intera i Slavije Prag. Dortmund i Barcelona su podijelili bodove jer je utakmica, na opće iznenađenje, završila rezultatom 0-0. Nije pomoglo ni to što je ekipa Dortmunda bila puno bolja i imala dosta prilika koje nije uspjela iskoristiti. Između ostalog, i Reusov promašeni penal u drugom poluvremenu.

Bez obzira na to, Nijemci mogu biti zadovoljni susretom kojim su pokazali da imaju dobru šansu u daljnjem tijeku natjecanja ove sezone, za razliku od Barcelone, koja se treba uvelike poboljšati ako želi ponovno osvojiti naslov u ovom natjecanju nakon onog iz 2015.

Još jedan nastup vrijedan spomena je nastup austrijskog Red Bull Salzburga. Porazili su Genk rezultatom 6-2 u svojoj prvoj utakmici, u kojoj je mladi Erling Braut Haland zabio hattrick u svom prvom nastupu u Ligi prvaka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.