FK SARAJEVO

Gavrić nije otputovao u Tuzlu

Bordo tim pred polazak u Tuzlu. FK Sarajevo

G. Š. / Avaz.ba

20.9.2019

Nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga u butmirskom Trening sentru FK Sarajevo, izabranici Husrefa Musemića su otputovali u Tuzlu, gdje sutra (16.30 sati) gostuju Tuzla Cityju.

- Tabelarno je derbi. Sastaju se prve dvije ekipe, s isto bodova, a gol je razlike, rekao je trener Musemić i dodao: 

- Čim ima toliko bodova, Tuzla Vity sigurno ima i kvalitet. Nema sumnje da će biti silno motivisani da nas pobijede. Iako smo imali problema u Ljubuškom, uspjeli smo da odmorimo neke igrače koji će biti spremni za igru. Na njima je da pokažu koliko su se uspjeli osvježiti, odmoriti i pripremiti za utakmicu. Pokušat ćemo da odigramo što je moguće bolje i da napravimo što je moguće bolji rezultat. Tuzla City ima tri, četiri jako kvalitetna igrača na koje treba obratiti pažnju.

U odnosu na prethodni premijerligaški meč meč sa FK Zvijezda 09 (2:0), šef stručnog štaba Husref Musemić neće moći računati na povrijeđenog Nebojšu Gavrića, koji nije otputovao sa saigračima. 

Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Ahmetović, Milanović, Šišić, Handžić, Hodžić, Rahmanović, Đokanović, Dupovac, Guzina i Kruz.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.