HRVATSKA Trener "Modrih" nakon poraza kod posljednjeg Varaždina

Bjelica: Ako vam se gadi, nećete igrati ni HNL, ima momaka kojima je Dinamo svetinja

Ljut i razočaran

Piše: J. A. / Avaz Sport

Bjelica: Jedino mjerilo je teren

Foto: AFP


Dinamo je nakon velike pobjede protiv Atalante u Ligi prvaka, doživio neočekivani poraz na gostovanju kod posljednjeg Varaždina. Domaćini su u 9. kolu HNL-a upisali minimalan trijumf, a nakon utakmice trener "Modrih" Nenad Bjelica bio je ljut i razočaran. 

-  Nemam objašnjenja. Svi misle da trebaju igrati svaku utakmicu pa i u Europi. Uvijek kada to misle i na poziciji na kojoj žele. Pa menadžeri zivkaju novinare, pa menadžeri zivkaju mene i pokušavaju doći do beneficija. Kod Nenada Bjelice nema beneficija, jedino mjerilo je teren. Ovi koji bi igrali najveće utakmice, iako je svaka utakmica za mene najveća, danas su jako malo pokazali, a to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Malo će njih dobiti šansu u tako bitnim utakmicama - jasan je bio Bjelica. 

U jučerašnjoj utakmici Bjelica je zamijenio devet igrača u odnosu na meč protiv Atalante. Njegov tim se ispromašivao, a od prve minute igrali i Amer Gojak i Izet Hajrović

- Sada ću manje rotirati, sada se pojedincima gadi HNL. Ako vam se gadi, nećete igrati ni HNL. Ima momaka u B timu koji će dati sve od sebe. Ko ne želi igrati, kome Dinamov dres nije svetinja, taj neće igrati - odbrusio je Nenad Bjelica.

NA VRH

Komentari