NSBIH

Sutra u 17 bh. gradova počinje prodaja ulaznica za utakmice s Finskom i Italijom

Ulaznice su za 10 KM jeftinije nego za prethodne utakmice

Jedna osoba može kupiti dvije ulaznice za svaku utakmicu, uz predočavanje ličnog dokumenta s fotografijom. Arhiva

Piše: G. Š. / Avaz.ba

2.10.2019

Prodaje ulaznica za kvalifikacione utakmice Eura 2020. BiH – Finska (12. oktobar - Zenica) i BiH – Italija (15. novembar - Zenica) počinje sutra, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. Ulaznice su za 10 KM jeftinije nego za prethodne utakmice, odnosno koštaju 30 KM za zapadnu tribinu, 20 KM za istočnu te po 10 KM za južnu i sjevernu. 

Ulaznice će se moći kupiti u poslovnicama "Centrotransa" u 17 bh. gradova: Sarajevu, Zenici, Fojnici, Kaknju, Kiseljaku, Olovu, Tešnju, Visokom, Tuzli ("Transturist"), Mostaru ("Autoprevoz"), Jablanici ("Sunce Travel"), Goraždu ("Centroprevoz"), Bosanskom Petrovcu ("Kavaz" d.o.o.), Sanskom Mostu ("Kwim Kompany"), Donjem Vakufu ("Servistrans"), Gradačcu ("Suki Tours") i Živinicama ("LOGCAP Travel").

- Jedna osoba može kupiti dvije ulaznice za svaku utakmicu, uz predočavanje ličnog dokumenta s fotografijom - saopćeno je iz NSBiH, koji će imati elektronski nadzor informacija o svakoj prodatoj ulaznici. 

Prilikom ulaska na stadion, ulaznice će provjeravati elektronski uređaji te će biti moguće ući samo na odgovarajući ulaz i tribinu koji su navedeni na ulaznici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.