ROĐENI

Ulaznica za "Crvenu noć" 1.000 KM

Manifestacija će biti održana 25. oktobra 2019. godine. Arhiv

Piše: G. Š. / Avaz.ba

22.10.2019

U skladu s praksom iz prethodnih godina, Upravni odbor FK Velež je odlučio da i ove organizira "Crvenu noć".

- Tradicija koja traje već dvadesetak godina i služi druženju i zbližavanju ljudi kojima je Velež u srcu, ali i promociji našeg kluba kao jednog od najvećih simbola našeg grada i Hercegovine u cjelini - piše, između ostalog, u saopćenju FK Velež koje prenosimo u cijelosti:

Bit će to prilika da se bliže upoznate s dostignućima kluba i s planovima za bližu i dalju budućnost. U proteklih nekoliko godina FK Velež je doživio transformaciju od gotovo ugašenog kluba do današnje konsolidacije i stabilnosti, što nas sve zajedno jako veseli. Trebalo bi mnogo vremena i prostora da bismo pobrojali sve projekte koji su u međuvremenu urađeni na poboljšanju infrastrukturnih, ali i ostalih segmenata kluba. 

Međutim, kako zahtjevi NSBiH iz sezone u sezonu postaju veći, pred nama su još mnogobrojne obaveze, kako na zadovoljavanju infrastrukturnih uvjeta tako i na organizacionom planu. Kad na sve ovo dodamo želju i težnju da naš klub igra zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu, jasno je da je pred nama još mnogo posla.

Stoga vas ovim putem pozivamo da dođete i svojim prisustvom uveličate događaj te se kupovinom donatorske ulaznice direktno uključite u pomoć realizacije zacrtanih ciljeva. Cijena ulaznice je 1.000 KM. Manifestacija će biti održana 25. oktobra 2019. godine u mostarskom restoranu Megamarkt s početkom u 20 sati. Uz muziku i večeru u ugodnom ambijentu restorana očekuju vas i prigodni pokloni FK Velež. Mostar u srcu Velež do groba!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.