ZABRINUO KATALONIJU

Zvijezda Barcelone: Došlo je vrijeme da progovorimo, riječ je o problemu u svlačionici

Iznenađujuća izjava čuvara mreže

Ter Štegen: Otkrio da se nešto čudno događa. AFP

J. A. / Avaz Sport

24.10.2019

Golman Barcelone Mark-Andre Ter Štegen (Marc-André ter Stegen) otkrio je da se nešto čudno događa u svlačionici katalonskog kluba. 

Na društvenim mrežama pojavila se njegova izjava.

- Nismo dostigli nivo koji smo htjeli. Mislim kako je vrijeme da progovorimo o nekim stvarima. Riječ je u problemu unutar svlačionice i tamo ćemo ga rješavati. Neću medijima reći koji ovako ovdje pred kamerama, ali jasno je da moramo nešto napraviti. To se uvijek događa, neke stvari se moraju poboljšati. Konkretno, u ovom slučaju, možemo razgovarati o nekoliko stvari - rekao je njemački čuvar mreže nakon pobjede u 3. kolu Lige prvaka u Pragu protiv Slavije (2:1) u kojoj je spašavao svoju ekipu, a njegovu izjavu prenosi i turski Goal.com.

Njemački reprezentativac nije htio otkrio je li riječ o igri, zalaganju, trenerskim zamislima, taktici, ponašanju…

- Neću vam to otkriti, insistiram na tome. To je nešto što moramo učiniti među sobom, neću to reći ovako javno. Prvo ću razgovarati s onima koji su igrali. Utakmica kao protiv Slavije nam se ne smije dogoditi. Postoje neke stvari koje moramo poboljšati. Riječ je o nečemu unutar ekipe, nije moja stvar da javno govorim o tome - objasnio je Ter Štegen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.