PRAVILA

Ovako to radi Bjelica: Pogledajte cjenovnik za kašnjenje igrača Dinama

Trener "Modrih" našao pravu mjeru

Bjelica: Čvrsta ruka na terenu i autoritet. AFP

J. A. / Avaz Sport

25.10.2019

Dinamo je pred velikim uspjehom i plasmanom u osminu finala Lige prvaka. Trener zagrebačkog kluba Nenad Bjelica izgleda da je pronašao pravu mjeru u odnosu s igračima, a oni mu to vraćaju na terenu. 

Poslije remija sa Šahtarom, igračima je bilo dozvoljeno da piju alkohol (pivo, vino - umjereno). 

A tako je, kažu, poslije svake utakmice. Kada naprave nešto veliko, onda mogu da ostanu u provodu dokle žele. Kada je ekipa u Zagrebu, spava u klupskom hotelu. Tamo bez problema mogu koristiti mobitel. Do sat i po prije utakmice Bjelica dopušta korištenje mobitela. 

Kad je u pitanju trening, onda igrači do 45 minuta prije početka mogu koristiti mobitel. Onda ga moraju ostaviti, njihov trener želi da tih 45 minuta do treninga u svlačionici provedu u zajedničkom razgovoru, a ne na mobitelu. 

Kad su u pitanju utakmice HNL-a, onda nema karantina i dinamovci na utakmice dolaze od svoje kuće. No, Bjelica ima zanimljivo pravilo kad su u pitanje domaće utakmice. Večer prije utakmice oni moraju najkasnije u 23 sata biti kući. 

Ne voli Bjelica kašnjenje na trening. Pa tako, ako neko zakasni do 10 minuta, platit će 100 eura. Ako zakasni između 10 i 20 minuta, onda plaća kaznu 300 eura, a 500 eura je kazna ako se kasni između 20 i 30 minuta. 

Pola sata kašnjenja i više od toga platit će 1.000 eura. Novac od tih kazni ide u zajedničku blagajnu, piše 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.