GRČKA

U AEK-u burno: Vranješa predsjednik izbacio iz ekipe zbog najnovijeg komentara o Karleuši, zaplatio i Anel Šabanadžović

Mladi reprezentativac BiH viđen u provodu

Vranješ: Reagirao na provokacije. Arhiv

A. Ču. / Avaz.ba

29.10.2019

Nema mira u Atini, barem u žuto-crnom dijelu grada. AEK se već nakon osam kola manje-više oprostio od borbe za naslov, jer je od favorita Olimpijakosa u direktnom dvoboju izgubio sa 0:2.

Noć poslije, naš Anel Šabanadžović je, zajedno s trojicom kolega (Srbi Miloš Deletić i Nenad Krstičić te Hrvat Marko Livaja), fotografiran u kasnonoćnom provodu u jednom od atinskih barova, pišu 24sata.hr.

Domaći navijači provocirali su Ognjena Vranješa (30) transparentom na kojem se spominjala Jelena Karleuša, a onda je Vranješ na društvenim mrežama objavio odgovor: "Vi možete samo da masturbirate na ovu ku..u. Samo AEK." Sve skupa bilo je previše za vlasnika Dimitrisa Melisanidisa (68), koji je došao do svlačionice: 

- Vi ste idoli djeci koja vas prate na Instagramu, Twitteru, Facebooku... Kako to ne shvatate?! Ne podnosim takve objave, kakvu je u javnost stavio Vranješ - rekao je gazda pa je od trenera Nikosa Kostenogloua (49) zatražio sankcije.

Grčki novinari otkrivaju kako Šabanadžovića i trojicu saigrača očekuju žestoke novčane sankcije, a Vranješ će, osim toga, na predsjednikov zahtjev, mjesec biti izvan prvog tima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.