ŠIROKI BRIJEG

Karačić: Na Koševo po bod(ove)

Karačić: U dobrom ozračju očekujemo derbi. NK Široki Brijeg

Piše: G. Š. / Avaz.ba

1.11.2019

Derbi protiv Sarajeva po mnogočemu je posebna utakmica, priznaje i trener Širokog Brijega Toni Karačić u najavi još jednog dvoboja ove dvije ekipe iz vrha bh. nogometa.

- Ovo je derbi kola, a uz to utakmice Sarajeva i Širokog Brijega zaista su specifične. Mi u dobrom ozračju očekujemo derbi. Istina, imamo problema s kartoniranim igračima (Marić, Franjić, op. a.) i ozljedama (Knežević), ali želimo s pozitivnim rezultatom na Koševu uhvatiti priključak s "gornjim domom" prvenstvene ljestvice - rekao je Karačić.

Trener kluba s Pecare dodao je da je Široki Brijeg u fazi rezultatske stabilizacije, ali i da su plavo-bijeli do sada prosuli previše bodova da bi sebi taj luksuz mogli dopustiti i u nastavku prvenstva.

- Jer, sada smo u sredini tablice, ali to nas ne zadovoljava. Želimo biti gore, pri vrhu, a za to moramo osvajati bodove, bez obzira na to protiv koga i gdje igramo. Uspjeh u derbiju značio bi naznaku našeg povratka u gornji dom, a s pozitivnim rezultatom protiv Sarajeva u još boljem i kvalitetnijem ozračju dočekali bismo preostale utakmice ove jeseni – zaključio je Karačić.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.