NOGOMET

Kovač govorio o svojoj budućnosti u Bajernu, čelnici kluba nisu htjeli davati izjave

Neizvjesna budućnost hrvatskog stručnjaka

Kovač: Neizvjesna budućnost. AFP

J. A. / Avaz Sport

2.11.2019

Nogometaši Ajntrahta deklasirali su minhenski Bajern 5:1 u desetom kolu Bundeslige. Niko Kovač, trener Bajerna nakon blamaže u Frankfurtu pojavio se pred novinarima, kojima je objašnjavao razlog poraza. 

- Ne moram sve podijeliti s vama. Šta želite znati? Počeli smo igrati dobro, a onda je naš igrač isključen. Crveni karton bio je presudni faktor. Teško je igrati s deset igrača 80 minuta u Frankfurtu. Nismo to očekivali. Nismo igrali dobro u drugom dijelu. Utakmica je bila baš onakva kakvu nisam htio. Ne možeš izgubiti 5:1 tu, čak ni s deset igrača. To je razočaranje - rekao je Kovač 

Budućnost hrvatskog stručnjaka nakon ove utakmice je neizvjesna.

Moja budućnost? Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi. Znam kako ovaj biznis funkcionira. Nisam naivan. Nisam nikad odustao pa neću ni sada. Morate se držati stvari u koje vjerujete - zaključio je Kovač. 

Hasan Salihamidžić, Uli Henes (Hoeness), ni Karl-Hajnc Rumenige (Karl-Heinz Rummenigge) nisu htjeli davati izjavu nakon ove utakmice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.