LIGA PRVAKA

Emir Dilaver otkrio tajnu Dinamovog uspjeha protiv Atalante: Prvo smo se blijedo gledali...

Jednu je očitu, vidnu razliku između engleskog i hrvatskog prvaka izrekao Bjeličin “nevidljivi čovjek” Jasmin Osmanović

Dilaver protiv Sitija. AFP

A. Ču. / Avaz.ba

4.11.2019

U novoj epizodi podkasta “Dinamo u Ligi prvaka” Sportske novosti su u svome studiju ugostile Emira Dilavera, pouzdanog stopera Modrih i Jasmina Osmanovića, analitičara u stručnom štabu Nenada Bjelice. Njegove su video analize zlata vrijedan dodatak kvaliteti hrvatskog prvaka,pa su se prisjetili tog dijela pripreme Dinamova kolosalnog uspjeha protiv Atalante (4:0).

- Dva dana prije utakmice protiv Atalante šef je postavio formaciju na sastanku, a mi smo se igrači međusobno blijedo gledali. Nikome ništa nije bilo jasno. Dan prije utakmice tako smo trenirali, a tek kad je došla video analiza s objašnjenjima Atalantine igre vidjeli smo da to štima. Kad smo vidjeli da je to - to, ja sam treneru rekao: "Šefe, mi ćemo ih zgaziti" - otkrio je Dilaver.

Tako i bi. Dinamo je trobodom protiv hita Serie A otvorio vrata ugodnim razmišljanjima kojima se i danas bave. Čak je i utakmica na Etihadu koja je došla nakon nje pokazala da se Modri mogu nositi sa svakim suparnikom. Jednu je očitu, vidnu razliku između engleskog i hrvatskog prvaka izrekao Bjeličin “nevidljivi čovjek” Jasmin Osmanović.

- Kad smo razgovarali o razmjeni podataka s Manchester Cityjem koji se tiču video-materijala, priupitao sam njihova analitičara o tome koliko je zaduženih za taj segment u klubu. Rekao mi je - šesnaest! Njihovih 16 naspram naša četiri jasno govore o razlikama - kazao je Osmanović.

E sada zamislite koliko su premijerligaški klubovi daleko od Dinama...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.