ŽELJEZNIČAR

Grad Sarajevo izdvaja 500 hiljada KM za izgradnju južne tribine stadiona Grbavica

S današnjeg sastanka na Grbavici. FK Željezničar

Avaz.ba

8.11.2019

Grad Sarajevo izdvojit će 500 hiljada KM za izgradnju južne tribine stadiona Grbavica. Povodom toga je delegacija Grada Sarajeva, predvođena gradonačelnikom Abdulahom Skakom, posjetila stadion Grbavica i obavila razgovor s predstavnicima FK Željezničar o izgradnji južne tribine. 

- U proteklih nekoliko dana FK Željezničar je pozvao i ugostio delegacije Kantona Sarajevo i Općine Novo Sarajevo, a povodom izgradnje južne tribine stadiona Grbavica i mogućih izvora finansiranja - saopćeno je iz FK Željezničar.

U Plavom salonu danas je održan sastanak i s predstavnicima Grada Sarajeva, čiju delegaciju su činili Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva, Igor Gavrić, predsjedavajući Gradskog vijeća, Vedad Deljković, vijećnik Gradskog vijeća, i Ivica Šarić, zamjenik gradonačelnika Sarajeva. 

- Gradonačelnik Skaka najavio je nastavak podrške infrastrukturnim projektima FK Željezničar, a u trogodišnjem budžetu Grad Sarajevo izdvojit će ukupno 500 hiljada KM za projekat izgradnje južne tribine - ističu na Grbavici.

Admir Džubur, predsjednik, Enis Džihanić, direktor, i Faruk Brković, generalni sekretar, u ime FK Željezničar, kao i svih onih kojima je klub u srcu zahvalili su gradonačelniku Skaki i Gradskom vijeću na dosadašnjoj podršci i konkretnoj pomoći u budućnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.