ENGLESKA

Sterling se oglasio nakon što je odstranjen iz reprezentacije

Prema pisanju "Daily Maila", incident s nacionalnim timom koji je doveo do odstranjivanja Sterlinga dogodio se u kantini

Sve je počelo još u subotu. Agencije

A. Ču. / Avaz.ba

12.11.2019

Rahim Sterling (Raheem) neće igrati protiv Crne Gore zbog verbalnog, a umalo i fizičkog okršaja s Džoom Gomezom (Joe), s kojim se sporječkao prvo tokom susreta Liverpula i Mančester sitija.

Sterling se oglasio nakon svega i objasnio šta se dešavalo na jučerašnjem treningu.

- Trenutno smo u fazi kada su emocije veoma jake nakon derbija i ja sam čovjek koji prizna kada me takve stvari savladaju. Gomez i ja smo dobri i razumijemo se. To je bila stvar koja je trajala 5-10 sekundi. To je sada iza nas i nećemo ovo praviti većim nego što jeste - napisao je Sterling.

Prema pisanju "Daily Maila", incident s nacionalnim timom koji je doveo do odstranjivanja Sterlinga dogodio se u kantini.

Vjeruje se da je 24-godišnjak sjedio kad se Liverpulov branič nageo iznad njega da se rukuje i pozdravio ga ''srdačno''.

Bivši krilni igrač Liverpula loše je reagirao i pokušao je uhvatiti suparnika za vrat, a igrači su prvo vjerovali da je riječ o šali prije nego što su razdvojili dvojac.

View this post on Instagram

🦁🦁🦁

A post shared by Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.