NOGOMET

Mladi reprezentativci BiH otputovali u Vels: Marinović ne može računati na Mulahusejnovića

Za dva dana očekuje ih utakmica kvalifikacija za Euro 2021.

Marinović: Očekuje dobar rezultat. NSBiH

J. A. / Avaz Sport

17.11.2019

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine otputovali su danas u Reksem, gdje ih za dva dana očekuje utakmica kvalifikacija za Euro 2021. protiv Velsa.

Kao i svako okupljanje mlade reprezentacije, i ovo je proteklo u radnoj atmosferi. Momci su bili na vrhunskom nivou. Svjesni su situacije u našoj kvalifikacionoj grupi i znaju da nam je meč s Velsom, kao i svaki naredni, veoma bitan. Mi ćemo se truditi i siguran sam da ćemo pružiti maksimum. Uradit ćemo sve što je do nas kako bismo došli do dobrog rezultata - rekao je prije polaska trener asistent u stručnom štabu naše mlade reprezentacije Draženko Bogdan za zvaničnu stranicu NSBiH. 

Reprezentativac Petar Bojo očekuje bodove iz Velsa.

Od prvog dana priprema svi smo znali koji nam je zadatak i svi smo spremni da pružimo maksimum kako bismo se kući vratili sa tri boda. Pokazali smo i ranije da imamo kvalitet i nadam se da ćemo tako nastaviti i u Velsu. Mnogo bi nam značila pobjeda u predstojećem susretu i učinit ćemo sve da do nje i dođemo, ali ne smijemo potcijeniti protivnika, koji je, također, kvalitetan - istaknuo je Bojo. 

Od pozvanih igrača, selektor Vinko Marinović zbog povrede neće moći računati na napadača Nardina Mulahusejnovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.