LIGA PRVAKA

Bjelica: Sada treba izvući pouke i idemo na pobjedu protiv Sitija

"Modri" dodatno smanjili šanse za plasman u nokaut fazu

Bjelica: Zaslužena pobjeda Atalante. AFP

J. A. / Avaz Sport

27.11.2019

Zagrebački Dinamo je u petom kolu grupne faze Lige prvaka poražen od Atalante u Milanu rezultatom 2:0 pa su "Modri" tako dodatno smanjili šanse za plasman u nokaut fazu. 

Da bi prošao dalje, hrvatski prvak sada mora pobijediti u posljednjem kolu protiv Mančester sitija te se nadati remiju u utakmici Šahtara i Atalante. 

Svoj komentar nakon utakmice dao je Nenad Bjelicatrener Dinama 

Mi smo se danas susreli s ekipom koja je bila bolja od nas. Neke šanse koje smo imali kada se utakmica lomila kod 1:0 nismo iskoristili, ali naravno, zaslužena pobjeda Atalante. Oni su puno riskirali i sve dobili - rekao je Bjelica. 

Šef stručnog štaba Dinama priznao je da je Atalanta bila bolja ekipa na terenu. 

- Bili smo loši u svim fazama igre, previše smo igrali na malom prostoru, nismo igrali brzo i kad igrate s takvim protivnikom onda on to iskoristi. Danas su oni bili bolji kao što smo mi bili u Maksimiru, ali sada treba izvući pouke i u sljedećoj utakmici biti bolji - kazao je Bjelica.

Komentirao je situaciju u kojoj se Dinamo našao da zbog žutih kartona protiv Sitija nema na raspolaganju Teofila (Theophile) i Perića na stoperskim pozicijama.

Vidjet ćemo ko će se profilirati na stoperskim pozicijama i pronaći rješenja. Nemamo izbora, idemo na pobjedu - zaključio je Bjelica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.