OTKAZI

Novi cirkus u režiji uprave Sarajeva: Spremni na razgovore s navijačima, ali baš danas ne mogu

Oni kažu da su vrlo susretljivi

Sumorno u bordo taboru. Arhiv

Piše: N. D.

4.12.2019

Fudbalski klub Sarajevo obavještava navijače i javnost da nema ništa protiv legalnog i mirnog okupljanja navijača i javnosti u cilju izražavanja svog nezadovoljstva usred trenutnih okolnosti. S obzirom na to da je javni skup navijača zakazan za srijedu, 4. decembra, u 17:30 sati, ispred službenih prostorija FK Sarajevo, rukovodstvo kluba nije u mogućnosti izlaziti među proteste da se sretne s navijačima. 

Fudbalski klub Sarajevo je spreman i voljan održati otvoreni i susretljivi razgovor putem sastanka sa zvaničnim predstavnicima navijačkih skupina u periodu koji zajednički kompromisno dogovore. Za ovakvu službenu i mirnu komunikaciju s navijačima rukovodstvo ima saglasnost predstavnika većinskih vlasnika ulagačkih prava gospodina Ngujena Hoaija Nama (Nguyen Hoai), objavili su iz FK Sarajevo.

Ne treba puno dodati, osim da se radi o novom cirkusu ljudi koji vode FK Sarajevo, a sve više je upitno je li taj Nam, uopće, poznaje išta vezano za fudbal. Bilo kako bilo, klub je još jednom izigrao navijače.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.