NOGOMET

Dejan Stanković novi trener Crvene Zvezde

Dejan Stanković. Agencije

I. K. / Avaz.ba

19.12.2019

Vladan Milojević nije više trener Crvene zvezde, a njegov odlazak posljednjih dana glavna je tema u sportskim krugovima.  

Na kraju, desilo se ono o čemu se pričalo, Milojević je otišao, a prema još nepotvrđenim informacijama došao je Dejan Stanković.

Naime, pojavila se informacija da su Dejan Stanković i Nemanja Vidić dvojica glavnih kandidata da ga naslijede. Kako prenosi, srbijanski "Telegraf", prema najnovijim saznanjima Dejan Stanković ipak je pobijedio u izboru rješenja za trenera.

Kako saznaje "Telegraf", Zvezdan Terzić i Dejan Stanković sastali su se u kasnim večernjim satima, ali se za sada epilog zvanično ne zna, a sa Marakane se nisu oglašavali. Tu informaciju, međutim, na svom Twitter profilu potvrdio je Aleksandar Stojanović novinar RTS-a. 



Twitt. Screenschot

Inače, Stanković je nedavno preuzeo mlađe kategorije Intera iz Milana gde mu igra sin, a spekuliralo se i da će biti dio trenerskog tima koji će sa mladim igračima raditi na formiranju individualne tehnike. 

Podsjetimo, Stanković je za Crvenu zvezdu debitovao 11. februara 1995. godine sa svega 16 godina i šest mjeseci i 19 dana na meču protiv OFK Beograda. Bio je jedan od najtalentiranijih igrača, a sa nepunih 20 godina je otišao u Lacio sa kojim je osvojio Skudeto. Igrao je poslije za Inter sa kojim je bio prvak Evrope, a u reprezentaciji Srbije odigrao je 103. utakmice i dao 15 golova.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.