TRENERI

Majstor za atmosferu i koheziju: Zlatan Nalić uputio emotivnu poruku svojim bivšim igračima iz Slobode

Osim ovih rezultata, znoja, problema i prijeđenih kilometara, pamtit ću vas dugo po ovim momentima sreće koje smo imali zajedno sve do juna 2019. godine

Nalić: Unio nešto novo u učmalu premijerligašku stvarnost. Arhiv

Piše: A. Ču. / Avaz.ba

22.12.2019

Oni koji su pomnije pratili Premijer ligu prošle sezone, posebno među sportskim radnicima, trenerima, mogli su zapaziti nevjerovatnu atmosferu koja je vladala među igračima Slobode. Iako s osrednjom ekipom, najzaslužniji za tu atmosferu, bivši trener Zlatan Nalić uspijevao je praviti solidne rezultate, no nakon sezone nije se uspio dogovoriti s upravom da produže saradnju.

Uoči božićnih i novogodišnjih praznika i on vjerovatno obuzet sjetom i obojen emocijama, poslao je poruku svojim bivšim igračima.

- Momci moji! Vama i vašim porodicama, iskrenim prijateljima kluba želim sretne nastupajuće praznike 🎁🎄🎅🏻

U jednoj od najtežih godina u historiji kluba, ekonomski i organizaciono, uspjeli ste da klubu s izuzetno malim timom i bez ijednog pojačanja osigurate takmičenje u najvišem rangu i u ovoj za klub jubilarnoj godini! 

Ljubavlju, srcem, vjerom i zajedništvom!

Osim ovih rezultata, znoja, problema i prijeđenih kilometara, pamtit ću vas dugo i po ovim momentima sreće koje smo imali zajedno sve do juna 2019. godine. 

Kako je to izgledalo, pogledajte na videu ispod - poručio je Nalić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.