GRBAVICA

Produžen rok za prijavu i delegiranje u Skupštinu FK Željezničar

Skupština kluba s Grbavice ima 54 delegata i oni će biti birani na period od četiri godine. Arhiv

Piše: Avaz.ba

24.12.2019

Komisija za izbor novih delegata u Skupštinu FK Željezničar obavijestila je sve članove kluba da je rok za prijavu ili prijedlog delagata produžen do petka, 27. decembra, do 16 sati. 

- Rok se produžuje uvažavajući molbe članova koji zbog administrativnih procedura čekaju izdavanje potvrde o nekažnjavanju, saopćeno je iz FK Željezničar.

Komisija podsjeća da samo članovi kluba mogu biti delegati u Skupštini i da će se izbor izvršiti shodno odredbama člana 31. Statuta FK Željezničar Sarajevo, koji između ostalog definišu minimalne uslove koje delegati moraju ispunjavati. 

- Da imaju više od 18 godina, da imaju svojstvo člana Kluba u skladu sa ovim Statutom, da su članovi Kluba koji svojim radom, doprinosom, iskustvom ili na drugi način mogu doprinijeti ostvarenju ciljeva i unaprjeđenju razvoja i poslovanja Kluba, da nisu pravosnažno osuđivani za krivična djela (Uvjerenje o osuđivanosti ili neosuđivanosti izdaje MUP, prema mjestu rođenja podnosioca zahtjeva), navedeno je iz kluba s Grbavice. 

Skupština kluba s Grbavice ima 54 delegata i oni će biti birani na period od četiri godine.  Nakon isteka roka za podnošenje prijava/prijedloga za delegate, Komisija će izvršiti izbor delegata. Podsjetimo, prijave se mogu slati poštom na adresu Zvornička 27. ili skenirano putem e-maila na adresu [email protected]Sva pitanja u vezi sa izborom delegata članovi FK Željezničar mogu poslati na e-mail [email protected].

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.