NOGOMET

Klop: Razlika nas ne zamara previše, ništa još nije odlučeno

Njemački stručnjak na klupi "Redsa" oprezan u izjavama

Klop: Čvrsto stoji na zemlji. AFP

J. A. / Avaz Sport

27.12.2019

Liverpul ove sezone u engleskoj Premijer ligi igra fantastično. "Redsi" su jučer na gostovanju kod Lestera demonstrirali svu svoju silu slavivši s uvjerljivih 4:0. Ekipa Jirgena Klopa (Jürgen Klopp) igrala je tako borbeno kao da je u pitanju finale Lige prvaka. 

Nakon utakmice kod Lestera, njemački stručnjak na klupi "Redsa" bio je oprezan u izjavama. 

- Jedina stvar koju ova naša pobjeda mijenja je ta razlika. Bilo je 10, sada je 13 bodova u našu korist. Nemamo osjećaja prema tome, jednostavno igramo i nadamo se najboljem - kaže Klop. 

Ako Mančester siti večeras i dobije Vulverhempton, razlika između vodećeg Liverpula i drugoplasiranog Sitija bit će 11 bodova, s tim da će "Redsi" imati utakmicu manje. 

- Ništa još nije odlučeno. Imamo u sljedećih pet utakmica pet jako teških protivnika, poput Evertona, Totenhema i Mančester junajteda pa nas ta razlika ne zamara previše. Igrali smo fenomenalno protiv Sitija, sjajno protiv Arsenala, a i ovo je bila predstava koja nam je trebala. Da smo bili manje dobri sada, imali bismo problema, ali moji su dečki od početka bili 100 posto u utakmici - istakao je njemački trener.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.