ITALIJA

Vanda Ikardi: Svi misle da sam ja s Maurom zbog novca

Prije nekoliko mjeseci svi su pričali o tome da ću ja biti ta koja će uništiti njegovu karijeru

Mauro i Vanda Ikardi. Arhiv

Avaz.ba

2.1.2020

Uvijek je bračni par Ikardi (Icardi) zanimljiva tema na nogometnom nebu. Svako malo gospođa Vanda (Wanda) objavi neku fotografiju na Instagramu, nerijetko su i zajedno ona i Mauro, pa su konstantno u žiži svakojakih zbivanja. Njih se prati, o njima se piše, a posebno u vrijeme prijelaznih rokova kada klasične bračne odnose nakratko zamjenjuju poslovni. Poznato je da je Vanda agentica napadača Intera na posudbi u PSG-u.

Vanda je odlučila prekinuti šutnju o nekim detaljima iz njenog, ali i iz života njenog supružnika. Odlučila je kroz veliki intervju u italijanskom časopisu "Gente" dati odgovore na pitanja koja pojašnjavaju njenu ulogu u životu argentinskog napadača, prenose zagrebačke ''Sportske novosti''.

- Prije nekoliko mjeseci svi su pričali o tome da ću ja biti ta koja će uništiti njegovu karijeru. Pisali su da je Mauro trebao otići u Juventus ili u Napoli. Ipak, osjećala sam tada da mi nešto govori da on mora napustiti italijanski nogomet. Imala sam osjećaj one ženske intuicije koja je uvijek prisutna u nama ženama - priča Vanda na početku razgovora.

I tako je Ikardi otišao u PSG, gdje ima ugovor o posudbi do kraja sezone.

- Svi misle da sam ja s Maurom zbog novca. No, već sam bila bogata i slavna kad smo se upoznali. Nisam htjela da ostane ugovorno vezan s bivšim agentom, čovjekom koji ga je htio prevariti. Tom čovjeku je mnogo vjerovao, bio mu je kao drugi otac. A onda ga je iznevjerio - rekla je Vanda.

Objašnjava na kraju i kako je došla do uloge njegove agentice.

- U to vrijeme Mauro je bio saznao da je prodao sva svoja autorska prava njegovom bivšem agentu. Bio je utučen, izvan sebe, a trebalo je potpisati novi ugovor s Interom. Trebalo je brzo reagirati pa me klub zvao da budem svojevrsni medijator. Od tada brinem o njegovoj karijeri - rekla je Vanda Ikardi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.