KORONAVIRUS

FK Sarajevo smiruje roditelje nada bordo tima: Nema razloga za zabrinutost

Protekle sedmice organizirani su sastanci trenera i roditelja. FK Sarajevo

Piše: Avaz.ba

31.1.2020

U sklopu zimskih priprema za nastavak sezone kadetska selekcija Akademije FK Sarajevo danas je otputovala na pripreme u Vijetnam, gdje će boraviti u PVF akademiji do 15. februara. Izabranici Admira Hasančića u tom periodu odigrat će tri kontrolne utakmice, a protivnici će biti naknadno poznati.  

- Vijetnamska vlada je implementirala veliki broj mjera u cilju prevencije i sprečavanja širenja koronavirusa. U Hung Jenu, regiji gdje je smještena PVF akademija, u kojoj će boraviti kadeti, nije zabilježen niti jedan slučaj prisustva virusa. Protekle sedmice organizirani su sastanci trenera i roditelja, gdje je istaknuto da nema razloga za zabrinutost - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Na pripreme su otputovali: Muhamed Šahinović, Salih Viteškić, Faruk Hodžić, Tarik Ramić, Irman Sejmenović, Ajdin Brkić, Jahja Bajrić, Haris Alisah, Eldin Džafić, Dženit Hajdarević, Mustafa Numanović, Aldin Mešić, Nedim Atić, Boro Erić, Muhamed Buljubašić, Enedin Mulalić, Nikola Polić, Benjamin Ćosić, Janko Nikolić, Ajdin Drina, Nermin Bijelonja, Irfan Ramić, Murat Demirović, Mihajlo Jovašević, Dino Džinović i Petar Stanić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.