FK SARAJEVO

U prodaji polugodišnje ulaznice

Cijene polugodišnjih ulaznica od 15 do 100 KM. Arhiv

Piše: G. Š. / Avaz.ba

3.2.2020

Aktuelni prvak i lider s Koševa danas je pustio u prodaju polusezonske ulaznice za proljetni dio prvenstva BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2019/20.

Prvi dio sezone Bordo tim je završio na prvom mjestu, a početak proljetnog dijela je jako blizu! Kupovinom polusezonske ulaznice obezbijedi svoje mjesto na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase”, pruži podršku ekipi na domaćim utakmicama, ali i ostvari uštedu u odnosu na redovnu kupovinu pojedinačnih ulaznica - saopćeno je iz FK Sarajevo.  

Cijena polugodišnjih ulaznica za tribinu Sjever – "Vedran Puljić” iznosi 15 KM, tribina Istok 35 KM, tribina Zapad 45 KM, a tribina Zapad Galerija 100 KM. 

Populacija penzionera i RVI ostvaruje popust od 50 posto na cijenu polusezonskih ulaznica, uz priložen penzionerski ček, odnosno rješenja o invalidnosti – kopija. Za polusezonske ulaznice "Teen zapad" (od 15 do 18 godina) vrijedi popust od 50 posto - uz priloženu kopije rodnog lista. Također, isti popust važi i za sve redovne studente, uz kopiju indeksa - ističu u sarajevskoj Titovoj 38b. 

Za roditelje polaznika omladinskog pogona FK Sarajevo ulaznica za tribinu Zapad su besplatne (ulazi A5 i A6), uz obaveznu uplatu godišnje članarine od 20 KM.

- Polusezonske ulaznice mogu kupiti svi navijači FK Sarajevo, bez obzira na to jesu li aktivni članovi. U cijenu polusezonske ulaznice uračunat je PDV te se može koristiti jednom po utakmici. Ulaznica vrijedi isključivo za ime na koje je izdata za sezonu 2019/20. Sve informacije o polusezonskim i članskim kartama FK Sarajevo možete dobiti u prostorijama Bordo fan šopa, u ulici Maršala Tita 38 b, putem e-maila [email protected] ili na telefon 033/203-000 - saopćeno je iz FK Sarajevo. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.