NEVOLJE

Kepa brani sve lošije: Za sve kriva tajnovita žena za kojom pati

Španski golman nije opravdao povjerenje

Kepa: Izgubio povjerenje trenera. Arhiv

Avaz.ba

5.2.2020

Kepa Arizabalaga (Arrizabalaga), čini se, izgubio je kredite, pa čak i kod strpljivog Frenka Lamparda (Franck), pa je prebačen na klupu za rezervne igrače. Ekstra skupi golman, koji je u London stigao iz Bilbaa, nikako da opravda silne milione uložene u njega. 

Englezi, a i Španci pokušavaju odgonetnuti šta se desilo pa je u posljednje dvije godine on neprepoznatljiv u odnosu na ono što je pružao ranije.

Dnevnik "El Mundo" došao je do informacija da bi sve moglo biti povezano s djevojkom s kojom je Kepa bio sedam godina u vezi.

Perez: Nije u javnosti. Društvene mreže

- Oni koji su mu bliski jasni su šta je glavni razlog pada njegove forme. Bez sumnje, to je raskid s njegovom dugogodišnjom djevojkom - piše "El Mundo".

Oni citiraju neimenovanog prijatelja koji je rekao:

- Njegovi roditelji, koji i dalje žive u baskijskom gradu Ondaroa, pokušavaju provoditi vrijeme s njim, ali emocionalno je trenutno prilično slab.

Inače, njegova bivša djevojka je Andrea Perez. Kako pišu britanski mediji jutros, radi se o tajnovitoj djevojci koja je prilično zatvorena, a tek nekoliko njenih fotografija se moglo vidjeti, uglavnom kada je to Arizabalaga objavio. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.