VODITELJICE Privlači pažnju nogometnih Apenina

Vatrena Dileta priznala: S Ronaldom bi na pivo, a s Murinjom...

Ronaldo samo jede salatu i pileća prsa

A. Ču. / Avaz.ba

Dileta: Izazovna Sicilijanka

Foto: Arhiv


Dileta Leota (Diletta Leotta, 28) od rodne Katanije lansirala se u svjetsku prominenciju. Žena je napravila najbolje od onoga što je dobila rođenjem i interesom za sport pa je postala sportska voditeljica.

U intervjuu za magazin "Chi" Leota je dala intervju kao voditeljica San Rema, ali je uspjela uplesti i neke sportske teme.  

Na pitanje: "S kim bi radije izašla, Kristijanom Ronaldom ili Žozeom Murinjom", dala je dosta očekivan odgovor: "S obojicom" pa pojasnila:

  • Dileta je dobro unovčila svoj stas

    Dileta je dobro unovčila svoj stas

    Foto: Arhiv


- S Kristijanom može na pivo i malo kasniji izlazak nakon večere, ali za sto radije s Murinjom jer... Kristijano jede samo salatu i pileća prsa.

Ova Sicilijanka zamjera Ronaldu prehranu koju mu za silnu lovu slaže tim nutricionista kako bi što duže zadržao vrhunske fizičke sposobnosti, a sama kaže da bi s njima popila pivo, ali... - pivo bez glutena.

Inače, ni njoj nisu strani 'biseri' i nepripremljenost, pa je tako nedavno Interovom fenomenalnom golmanu Samiru Handanoviću na italijanskoj nogometnoj fešti "Gran Gala del Calcio" rekla:

- Ovo vam je prvi put da ste na pozornici s ovom nagradom, kakav je osjećaj?

Slovencu je to bio treći put da je proglašen najboljim golmanom Serije A.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na