EURO 2020.

Novi problemi za Bajevića: Standardni reprezentativac upitan za baraž

Ova informacija sigurno kvari planove novom selektoru naše reprezentacije Dušku Bajeviću, koji će sutra (20:45 sati) u Milanu gledati gradski derbi

Glavobolja za novog selektora Bajevića. Arhiv

Piše: G. Š. / Avaz.ba

8.2.2020

Italijanski Milan potvrdio je vijest da je naš reprezentativac Rade Krunić povrijeđen te da će izvan terena biti mjesec.

Rendgenski snimak pokazao je prijelom u trećoj metatarzalnoj kosti desnog stopala, a za 30 dana uradit će se novi rendgenski pregled kako bi se ustanovilo hoće li biti spreman za povratak - saopćeno je iz Milana. 

Ova informacija sigurno kvari planove novom selektoru naše reprezentacije Dušku Bajeviću, koji će sutra (20:45 sati) u Milanu gledati gradski derbi.

S obzirom na to da se bliže utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020., veliko je pitanje hoće li Krunić biti spreman da pomogne "Zmajevima".

Naša reprezentacija, podsjetimo, 26. marta u Zenici igra polufinalni meč plej-ofa Lige nacija, odnosno baraža za Euro 2020. protiv Sjeverne Irske, a u slučaju pobjede, čeka pobjednika duela između Slovačke i Republike Irske. 

Krunić: Van stroja najmanje mjesec. AC Milan

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.