NOGOMET

Pojačanja na Bilinom polju: Zeničani registrirali devet novih igrača

Mislim da smo se odlično pripremili za nastavak sezone, kaže Pavlović

Pavlović: Mnogo novih igrača. D. Jurišić

Piše: D. J. / Avaz.ba

18.2.2020

Nogometaši zeničkog Čelika pripremaju se na svom stadionu Bilino polje za nastavak sezone i nedjeljnu utakmicu sa mostarskim Zrinjskim u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvi golman Zeničana Bojan Pavlović nastupat će u nastavku prvenstva kao domaći igrač. 

- Mislim da smo se odlično pripremili za nastavak sezone, to je pokazala i utakmica protiv Borca, u kojoj smo dobro izgledali na terenu. Svi mi jedva čekamo da počne borba za bodove kako bismo što prije izašli iz ove teške situacije u kojoj se nalazimo. Imamo dosta novih igrača, kvalitetnih pojačanja. Mislim da će, kako vrijeme bude odmicalo, svi oni još više doprinositi našoj igri - kaže Pavlović. 

Rukovodstvo kluba uspjelo je do ovog trenutka registrirati sljedeće nove igrače: Nikola Bjeloš, Drilon Cenaj, Nikola Gavrić, Kenan Horić, Sanin Klarić, Emirhan Topču (Topcu), Egri Volkan, Mladen Zeljković i Mario Crnički (posudba iz FK Sarajevo).

U Čeliku vjeruju da će već sutra biti registrirana i preostala pojačanja koje je ove zime na Bilino polje doveo turski strateg Umit Ozat. Čelik u nastavak sezone ulazi sa 16 bodova, kao pretposljednji na tabeli, te ga očekuje žestoka borba za opstanak.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.