GNK DINAMO

Zoran Mamić: Pripremamo još jedno iznenađenje, još jednog igrača

Zoran Mamić: Sve je to pokazatelj kakav ugled Dinamo ima u svijetu. Arhiv

Avaz.ba

18.2.2020

Zagrebački Dinamo u utorak je na svečanosti u loži Maksimir predstavio desetoricu igrača koji su produžili ili potpisali prvi ugovor sa "Modrima". Na svečanosti su bila sedmorica, dok je preostali trojac ostao u sadašnjim klubovima, u kojima će nastaviti nastupati do ljeta, ali na posudbi.

Ugovore su produžili Marin Leovac, Nikola Moro, Petar Stojanović i Mario Ćuže, a uz njih su predstavljena i trojica novih igrača: Damjan Daničić, argentinski krilni napadač Matijas Emanuel Godi (Godoy) i dojučerašnji kapetan mlade ekipe londonskog Arsenala, veznjak Robi Burton (Robbie).

– Pripremamo još jedno iznenađenje, još jednog igrača, ali nažalost, ne mogu otkriti njegovo ime. Potpisao je, dolazi iz velikog kluba, ali s obzirom na to da je maloljetan, čekamo dozvolu FIFA-e kako bismo ga registrirali - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić za "Sportske novosti".

Dodao je:

- Sve je to pokazatelj kakav ugled Dinamo ima u svijetu, kako mladi igrači, ali i njihove obitelji i agenti biraju Dinamo za svoj razvoj. Inače, čitao sam komentare da su to sve interesantni mladi, kvalitetni igrači, ali uz upit je li to dovoljno za Dinamo u Ligi prvaka. Mogu reći bez uvijanja – nije! Oni su mladi i perspektivni, ali moramo im dati vrijeme i podršku da se razvijaju, kao što je to bio primjer i s Olmom. Ja kao sportski direktor, zajedno s našim trenerom i svim ljudima u sportskom sektoru, uz podršku kluba, obećavam da ćemo do ljeta još pojačati ekipu. Sigurno će biti osvježavanja kadra na tri, četiri, možda i pet pozicija, ovisno o tržištu, o dogovoru s trenerom i sportskim sektorom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.