ITALIJA

Vanda Ikardi: Hoće li Mauro otići u Juventus? Zaista ne znam

Mauro i Vanda Ikardi. Arhiv

Avaz.ba

19.2.2020

Napadač milanskog Intera Mauro Ikardi (Icardi) igra ove sezone na posudbi u Pari Sen Žermenu, ali su sve glasnije špekulacije da bi se mogao vratiti u Italiju, ali u redove aktuelnog prvaka Juventusa!

Antonio Konte (Conte) odmah je po dolasku u Inter jasno precrtao Ikardija, a u finišu prijelaznog roka PSG je odlučio da ga dovede na posudbu. Ipak, sada se ponovo pokreće priča o nastavku njegove karijere, a njegova supruga i, ujedno, agent Vanda Nara (Wanda) jedva je čekala da počnu novinski napisi pa da i ona bude malo u centru pažnje. 

Hoće li Mauro otići u Juventus? Zaista ne znam. Nemam pojma hoće li se vratiti u Milano ili Pariz. U fudbalu je uvijek sve moguće. Ta će odluka biti samo njegova, a ja ću biti tu da ga podržim, kao i uvijek. Podržat ću njegov izbor i kao supruga i kao agent. On će tako imati duplu zaštitu i podršku - rekla je Vanda Ikardi. 

Ikardi je ove sezone postigao 11 golova u 18 mečeva, ali se u ključnom, u porazu od Dortmunda, našao na klupi, što je dodatno podgrijalo sumnju koliko na njega računa Tomas Tuhel. Podsjetimo, PSG ima mogućnost da ga otkupi za 70 miliona eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.