HRVATSKA Promjene u Gorici

Bivši reprezentativac BiH dobio otkaz

Avaz.ba
25.02.2020 09:57

Presudio debakl na Poljudu

Foto: Arhiv

Nakon 616 dana i 61. službene utakmice na klupi hrvatskog prvoligaša Gorice Sergeju Jakiroviću je uručen otkaz. Posljedica je to slabijih rezultata ove sezone - Gorica u posljednjih pet susreta ima skor od tri remija i dva poraza, među kojima je i debakl na Poljudu od Hajduka (6:0).

Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti - izjavio je predsjednik Gorice Nenad Črnko te obrazložio: 

- Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drugačiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede. 

Podsjetimo, Jakirović je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao pet utakmica...

Komentari

NA VRH