ENGLESKA Koronavirus prijeti Velikoj Britaniji

Ovi su nagazili na velepekaru: Liverpul može ostati bez titule iz bizarnog razloga

Još veća ironija je to što su im potrebne još samo četiri pobjede za matematičku ovjeru

A. Ču. / Avaz.ba
28.02.2020 18:03

Klop: Možda sav trud bude uzalud

Foto: Arhiv

Liverpul je, nakon punih 30 godina, na koračić od osvajanja Premijer lige, ali opet se upetljalo nešto što bi im moglo izbiti titulu iz džepa - koronavirus! Liverpul ima čak 22 boda prednosti nad Mančester sitijem 11 kola prije kraja, ali vlada Velike Britanije ozbiljno razmišlja o prekidu prvenstva. 

U Velikoj Britaniji je do sada 19 osoba zaraženo koronavirusom, a ako se broj zaraženih poveća, postoji i ta mogućnost. Kako piše "Telegraph", ako uopće dođe do prekida prvenstva, to znači da će se automatski izbrisati svi dosadašnji rezultati iz tekuće sezone. A u tome slučaju Liverpul bi ostao bez naslova na koji čeka od 1990. godine.  

Još veća ironija je to što su im potrebne još samo četiri pobjede za potvrdu titule.

Prošle godine im je naslov izmaknuo u posljednjem kolu, u mrtvoj trci zgrabio ga je Mančester siti. Ove sezone igraju nevjerovatan nogomet, imaju 24 pobjede i remi nakon 25 kola, a to je učinak koji se ne pamti.

Navijači su napokon dočekali tu godinu, već se razmišljalo o mjestu proslave, ali viša sila mogla bi im uništiti snove. Naravno, u ovome trenutku taj scenarij je vrlo daleko, ali ako broj zaraženih osoba u Engleskoj poraste, taj scenarij bit će neminovan.

Komentari

NA VRH