HRVATSKA

Zagrijavanje pred derbi: Hajduk i Dinamo međusobno se provociraju pjesmama

Raste naboj pred samu utakmicu

Bliži se derbi Hrvatske između Hajduka i Dinama na Poljudu. Agencije

J. A. / Avaz Sport

3.3.2020

Bliži se derbi Hrvatske između Hajduka i Dinama na Poljudu. Naboj pred samu utakmicu raste usljed obostranih provokacija na društvenim mrežama.

Prvo su iz Hajduka na svojoj zvaničnoj stranici postavili pjesmu "Magazina" "Piši mi", aludirajući na pismo s odlukom o jednomjesečnoj suspenziji koje nije na vrijeme stiglo i zbog čega će Nenad Bjelica ipak voditi Dinamo na derbiju, a iz Dinama su kasnije odgovorili pjesmicom "Zeko i potočić" i poručili svojim navijačima da se toplo obuku jer je u Splitu -14, a najveći rival toliko zaostaje za zagrebačkim klubom na tabeli.

Novi odgovor iz Hajduka odnosio se na Zdravka Mamića, gazdu zagrebačkog kluba koji će derbi pratiti iz Hercegovine, gdje se krije od hrvatskog pravosuđa. Splićani su objavili veliki hit Vice Vukova "Ćale moj", u kojoj sin moli odbjeglog oca da se vrati kući.

- Je l’ moguće da neko me sabotira? Vidimo se u srijedu na utakmici - odgovor je s Maksimira uz pjesmu "Krivo je more" i video golova koje je Hajduk u derbijima primao golove u posljednjim minutama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.