CRNA GORA

Đorđević, Savić, Jovetić... donirali po 50.000 eura za pomoć medicinskim radnicima

Jovetić i Džeko. Arhiv

Avaz.ba

20.3.2020

Nakon predsjednika KK Mornar Bar Đorđija Pavićevića te fudbalera Luke Đorđevića (Lokomotiva Moskva) i Stefana Savića (Atletiko Madrid), i napadač Stevan Jovetić (Monako) donirao je 50.000 eura za pomoć medicinskim radnicima u borbi protiv pandemije koronavirusa. 

Ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori - rekao je Jovetić te dodao: 

- Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno ljekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim. 

Popularni Pujo je veliki optimista.

- Proći će i ovo. Radovat ćemo se brzo, zajednički! U sportu i u životu. Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50.000 eura, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Sportski pozdrav i "Ostani kući" - poručio je Jovetić.

Jovetić: Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50.000 eura. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.