KINA

Brazilac Hulk ostavio suprugu i oženio se njenom sestričnom

Hulk i Kamila. Društvene mreže

Avaz.ba

23.3.2020

Brazilski napadač Hulk, bivši fudbaler Porta i Zenita, a sada Šangaj SIPG-a, oženio se zgodnom sestričnom svoje bivše supruge. Navodno je riječ o “iznenadnom braku” nakon što je u decembru potvrdio vezu sa zgodnom plavušom Kamilom (Camilom), piše "Mirror".

Brazilac je u junu prošle godine završio brak sa sada već bivšom suprugom (Iran Angelo), koji je trajao 12 godina. Mediji su o ljubavnom životu Hulka počeli pisati nakon što je objavio fotografiju s Kamilom. U opisu je pisalo: “Oženjen.” Objavili su i nekoliko fotografija na kojima se vidi vjenčano prstenje.

Argentinski list "Infobae" piše da je brak došao naglo zato što je Kamili potrebna viza kako bi ostala u Kini. Hulk je, prema pisanju medija, objavio porodici da je u vezi od prošlog decembra. Fudbaler iz braka s bivšom suprugom ima troje djece. Hulkov menadžer prethodno je informirao javnost o privatnom životu svog klijenta. 

Nazvao je roditelje i brata Kamile, a potom im saopćio istinu. Iznio je informacije u javnost, jer nije želio skrivati istinu. Potpuno je otvoren, jer pokušava izbjeći laži i zlonamjerne komentare - piše Hulkov menadžer u saopćenju. 

Inače, Hulk je tokom karijere odigrao 47 utakmica za reprezentaciju Brazila. 

Hulk. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.