TREBINJE

Noge mu se pozlatile: Mijat Gaćinović donirao 10.000 eura za najugroženije

Pridružio se humanim sportistima

Mijat Gaćinović. Arhiv

P. Mucović

25.3.2020

U jeku borbe s koronavirusom mnoge poznate ličnosti i sportisti doniraju sredstva za pomoć najugroženijima. Akciji se priključio i proslavljeni fudbaler koji igra za Ajntraht iz Frankfurta, Trebinjac Mijat Gaćinović, koji je donirao 10.000 eura gradu Trebinju za pomoć najugroženijima.  

Prema riječima gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, gest Gaćinovića, proslavljenog fudbalera, mladog i uspješnog čovjeka, za svako je divljenje, jer je Mijat još jednom pokazao da nije zaboravio svoje Trebinje ni u vremenu globalne borbe s koronavirusom.

- Želim da mu zahvalim u ime svih građana Trebinja i u svoje lično ime. Sredstva ćemo iskoristiti za pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva, a svaka pomoć uvijek je dobrodošla - istakao je Ćurić.

Gaćinović je uputio pozdrav Trebinjcima, pozvavši sve da poštuju naredbe i ostaju kod kuće.

- Pozdrav svim mojim Trebinjcima i ljudima u regionu. Želim ovom prilikom da pozovem sve, pogotovo mlađe generacije, da poštuju procedure nadležnih organa i zaštite sve oko sebe. Mnogo je važno da u ovoj borbi budemo složni, da pobijedimo i da se što prije vratimo uživanju u ljepoti našeg najljepšeg grada. Čuvajte se i čuvajte ljude oko sebe - poručio je Gaćinović u videoobraćanju.

Podsjetimo, na području Trebinja nema registriranih slučajeva infekcije koronavirusom, a u kućnoj izolaciji nalaze se 352 Trebinjca.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.