SJEĆANJA

Šokantna ispovijest Majka Tajsona: Partijao s ljudima, a onda spavao s njihovim majkama, sestrama...

Bio sam bolestan, priznao u podkastu

Tajson: Bankrotirao pa se oporavio finansijski. Instagram

Avaz.ba

25.3.2020

Jedan od najboljih, ali i najosebujnijih boksera svih vremena. Majk Tajson (Mike Tyson) dominirao je u ringu, ali i u privatnom životu. Bacao bi ljude po ringu, a onda bi poslije otišao na parti, uživao u spolnim odnosima, alkoholu i kokainu. Plivao je u novcu i porocima, živio raskalašenim životom, a onda bankrotirao.

Tajson se penzionisao 2005. godine, a u međuvremenu je stigao bankrotirati i opet se obogatiti. Ponosni je proizvođač marihuane na svome ranču u Kaliforniji, a s njim nikad nije dosadno. Svake sedmice u svojem podkastu objavi nešto zanimljivo, a ovaj put je opisao kako su izgledale raskošne zabave na kojima se orgijalo, drogiralo, ko zna šta sve ne. 

- U mladosti sam bio prava zvijer s novcem. Razbacivao sam se na sve strane, partijao sam sa ljudima i j*****o im majke, sestre, rodice u istom trenutku. Bile su to lude orgije. Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile - opisao je svoje ludosti iz mladosti.  

Na svu sreću, životne okolnosti natjerale su ga da prestane s takvim životom, jer da je nastavio, pitanje je bi li doživio 53. U međuvremenu se povukao iz javnosti i posvetio stabilizaciji svog bankovnog računa koji je bio u blokadi. U tome je i uspio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.