HRVATSKA

Ćiro Blažević: Malo je reći da sam šokiran

Blažević: Ako je to sve istina, stvarno ne znam što bih rekao u ovome trenutku. Arhiv

Avaz.ba

27.3.2020

Dok je sport i dalje na čekanju zbog pandemije koronavirusa, u zagrebačkom GNK Dinamo su uspjeli ovih dana skrenuti pažnju  na sebe i to nažalost u negativnom kontekstu. Zagrebački klub je, to je sada već dobro poznata stvar, podijelio otkaze šestorici pomoćnika glavnog trenera Nenada Bjelice, tako da na Maksimiru više ne stanuju Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Majer (Mayer), Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović.


Uprava kluba se na ovaj potez odlučila nakon što su stručni stab i igrači prve ekipe odbili prijedlog da im se zbog prekida nogometnih aktivnosti uzrokovanog pandemijom koronavirusa do 30. septembra smanje primanja za dvije trećine od koji bi se jedne trajno odrekli, a druga bi im bila isplaćena nakon što ponovno počnu nogometne aktivnosti.

Za komentar cjelokupne situacije u redovima zagrebačkog kluba "Sportske novosti" pitale su Moroslava Ćiru Blaževića. Međutim, legendarnog trenera ovaj puta ulovili su na krivoj nozi, jer se u trenutku poziva još nije stigao informirati o zbivanjima u redovima maksimirskog kluba.

- Iskreno, ulovili ste me onako iz neba pa u rebra, nisam još stigao pročitati tu vijest, rekao je Ćiro, a nakon je saznao razvoj događaja, dodao je:

- Uff, ako je to sve istina, stvarno ne znam što bih rekao u ovome trenutku... Malo je reći da sam šokiran. Za mene su to apsolutno nepojmljivi potezi u Dinamu.

Blažević: Iskreno, ulovili ste me onako iz neba pa u rebra. Arhiva

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.