ITALIJA

S njim nema šale: Zlatan Ibrahimović ne želi ostati u ovakvom Milanu

Spreman okončati karijeru

Ibrahimović: Ne odgovara mu situacija. Arhiv

Avaz.ba

1.4.2020

Navijači Milana imaju još jednu novu brigu nakon velikih problema koji vladaju u njihovom gradu usljed pandemije koronavirusa. Kao da situacija u Lombardiji nije dovoljna, klub iz Milana nikako da se ustabili. Dok neki u ovoj situaciji s koronavirusom utjehu mogu tražiti u maštanju o nastavku nogometne sezone, milanisti se drže za glavu. 

Još prije velike zdravstvene krize i prekida prvenstva, u Milanu je došlo do razmirica u vodstvu kluba. Zbog neslaganja s Ivanom Gazidisom, prvim operativcem kluba, Zvonimir Boban je otišao, a blizu toga je bio i Paolo Madini. Ipak, najveća moguća briga navijačima bio bi odlazak Zlatana Ibrahimovića.

Hoće li Zlatan ostati u Milanu. Arhiv

- Ibrahimović se nalazi u Švedskoj, gdje čeka rasplet ove nogometne sezone. Ako se ona ne nastavi, Ibra se, vjerovatno, neće više ni vraćati u Milan, a razlog je upravo spomenuti Gazidis - piše "Gazzetta dello Sport".

Prema onome što su objavili, takav Milan nikako nije po volji Ibrahimoviću. On je spreman okončati karijeru prije nego što bi produžio ugovor i ostao u klubu gdje je mnogo toga prepušteno na volju Gazidisu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.